Superhund hjalp i Osama Bin Laden aktion

Deres tænder er lavet af titanium, kroppen er svøbt ind i en skudsikker vest, og de er trænet til at hoppe ud fra fly med faldskærm. Nej, det er ikke en supersoldat, men derimod en amerikansk superhund vi taler om

Det Hvide Hus har nemlig bekræftet, at en af militærets allerbedste hunde var med i aktionen, hvor de skulle dræbe Osama bin Laden i sit skjulested i Pakistan, skriver The Daily.

Farligste hunde i verden

Hundene kan faktisk bruges som en slags varmesøgende missil. Hvis de har fået færten af bin Laden, vil soldaterne kunne bruge hunden til at føre dem til ham, siger den tidligere Navy SEAL soldat, Brandon Tyler Webb, og fortsætter:

SEAL soldater er verdens farligste kampstyrke, og det samme er hundene. De har én mission i livet, og det er at angribe deres mål i samarbejde med soldaterne.

Tænder af titanium

Superhundene får i mange tilfælde endda skiftet deres tænder ud med nye i titanium. Det giver nemlig mulighed for, at deres bid vil kunne gå i gennem fjendens vest. Alle dele af det amerikanske militær bruger hunde, men til Team Six er det kun de allerbedste, som bliver brugt. Før de bliver sendt ud på en mission, skal de udstyres næsten ligeså tungt som soldaterne.

Tophemmelige hunde

På kroppen får de monteret en skudsikker vest, der også beskytter hunden mod granatsplinter. På hovedet får den fastmonteret et kamera, så soldaterne på stedet og de overordnede tilbage på basen kan følge med i, hvad hunden ser. Til sidst får den en høretelefon i øret, så dens fører vil kunne give den en ordre, ligegyldigt hvor langt væk fra hinanden de to er.

Identiteterne på elitesoldaterne i Team Six er tophemmelige, og det samme går for hundene. Netop derfor vil ingen heller ud med præcis hvilken hund, der fik lov til at komme med på søndagens aktion til Pakistan.

Kilde: EB media / The Daily.