Hunde til salg
Statistik lige nu
Godkendte links: 1231
Ventende links: 3
Låste links: 0
Kategorier ialt: 75
Artikler: 211
Galleri: 10
Update: 22


Artikler
Lær familiens børn at respektere hunden
Hvis der er børn i familien, skal de lære at respektere det nye medlem af familien. Hunden skal have lov til at være i fred, når den ønsker det. Og den skal altid have fred, når den går hen i sin kurv. Du må aldrig lade hunden være alene sammen med mindre børn. Du bør heller ikke lade hunden være alene sammen med større børn, før børnene har lært, hvordan de skal opføre sig over for den. Du skal sørge for, at børnene behandler hunden nænsomt, så den ikke lider overlast, samt at deres leg med hunden ikke bliver for voldsom. Hvis legen bliver for voldsom, kan børnene blive bange for hunden.

Familiens børn skal desuden lære at være varsomme i forbindelse med fremmede hunde, som måske ikke er vant til børn. Et hund, som ikke har mulighed for at undvige - for eksempel, fordi den står bundet - kan reagere aggressivt, hvis man kommer for tæt på.

Selvom der ikke er børn i familien, er det meget vigtigt, at hunden lærer at være tryg ved børn. Når familie og venner kommer på besøg, har de måske deres børn med, og når du er ude at gå tur med din hund, kan der komme børn, som ønsker at klappe den. Børn reagerer ofte anderledes en voksne - bl.a. reagerer de mere impulsivt og har svært ved at se, når hunden ikke ønsker kontakt.

Kilde: Dyrenes-Beskyttelse.
Artiklen er lagt online d. 05-12-2003 21:32:50 og er ikke opdateret siden den blev lagt online