Start Tilmeld link Nyeste sider Top links Artikler (205) Info

Hovedkategori: Hundeforsikringer (18)...

Top Danmark

Priser og dækning vedrørende den lovpligtige ansvarsforsikring for hunde. Endvidere information om de 4 tillægsforsikringer: udvidet ansvarsforsikring, sygeforsikring, tandskadeforsikring og livsforsikring.

Tilføjet 04-11-2001 | Besøg: 4729

Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring

Tilføjet 09-07-2011 | Besøg: 2573
Alka - Forsikring til hunden

Hvis du har hund skal du have en hundeforsikring. Det er du pligtig til ifølge loven. Hundeforsikringen dækker det erstatningsansvar, du bliver pålagt, hvis din hund laver skade på andre personer eller deres ting – også i forbindelse med en konkurrencesituation. Eventuelle hvalpe er dækket under tævens hundeforsikring, indtil de er fire måneder gamle.

Tilføjet 26-01-2016 | Besøg: 1092
Alm Brand hundeforsikring

Alm Brand hundeforsikring

Tilføjet 30-06-2016 | Besøg: 827
Alt om forsikringer til dyr

Som uddannet veterinærsygeplejerske tænkte jeg, nu må det være slut! Alt for mange gange, har jeg i forbindelse med mit arbejde på dyreklinik set dyreejere der har ikke har haft råd til at få deres dyr behandlet. Mange af disse sygdomme og skader er ofte ukomplicerede at behandle og dyret kommer sig hurtigt efter behandlingen. Det eneste problem, som ofte koster dyret livet er, at dyret ikke har nogen sygeforsikring og ejeren er derfor nødsaget til at vælge aflivning frem for behandling. Dette skal der laves om på! Derfor har jeg valgt, at lave denne hjemmeside, som skal være med til at belyse vigtigheden i at få sit kæledyr forsikret.

Tilføjet 02-11-2015 | Besøg: 1434
Bauta Hundeforsikring

Information om Hundeforsikring fra Bauta Hundeforsikring.

Tilføjet 27-03-2014 | Besøg: 1683
Forsikringsportalen.dk

Forsikringsportalen giver dig 3 gratis og uforpligtende tilbud på din forsikring. Er du på udkig efter en ny forsikring til din hund, er Forsikringsportalen et godt sted at starte.

Tilføjet 06-10-2017 | Besøg: 337
Himmerland Forsikring - Familiedyrsforsikring

Hvis man ønsker mere forsikring for sine dyr end blot, hvad loven kræver, så er det en god idé at tale med en forsikringsmedarbejder, der har den rette forstand på hvilke muligheder, der findes. Derfor benytter Himmerland Forsikring sig af eksperterne i Dyrekassen Danmark og Dansk Hesteforsikring. Begge selskaber hører med i Himmerland Forsikring koncernen. På den måde får du den helt rigtige rådgivning, og du er stadig tæt knyttet til Himmerland Forsikring og din sædvanlige assurandør.

Tilføjet 23-01-2011 | Besøg: 2224
Hundeforsikring - Thisted forsikring

Få et godt tilbud på forsikring til din hund, fra Thisted forsikring. Da en hundeforsikring er lovpligtig, er det en meget vigtig forsikring at have hvis du har hund.

Tilføjet 27-03-2013 | Besøg: 1626
Hundeforsikring fra Alm. Brand

Alm. Brands tilbud om hundeforsikring. Få overblik over de forskelle, der er på deres og andre selskabers forsikringer.

Tilføjet 27-11-2012 | Besøg: 1710
If Forsikring

Hundeforsikringen består af en lovpligtig ansvarsdækning, der dækker de skader, som din hund kan komme til at lave på andre dyr eller på mennesker og deres ting.

Tilføjet 11-11-2004 | Besøg: 3274
Lærerstandens Brandforsikring - hundeforsikring

Hundeforsikringen dækker dit lovpligtige ansvar efter hundeloven. Hundeforsikringen er altid inkl. figurantdækning og dækker, hvis du går til træning eller på udstilling med din hund. Du kan tilkøbe sygdomsdækning.

Tilføjet 19-10-2017 | Besøg: 335
Nem Forsikring - Hunde

Direkte link til Nem Forsikrings tilbud om hundeansvarsforsikring.

Tilføjet 13-06-2011 | Besøg: 1711
Next Forsikring - Hund

Hundeforsikring hos NEXT. NEXT Forsikring er startet som et joint venture mellem selskaberne Zitcom A/S og NEM Forsikring A/S.

Tilføjet 28-11-2016 | Besøg: 650
Nykredit Hundeforsikring

Direkte link til nykredits information og tilbud om lovpligtig hundeforsikring.

Tilføjet 09-06-2011 | Besøg: 1594
Sikra - Guide til forsikringer

Som hundeejer har du et stort ansvar. Du skal ikke bare sørge for, at din firbenede ven får mad, motion og selskab. Du skal også passe på dens helbred. Det kan hurtigt blive dyrt, især hvis din hund bliver syg eller kommer til skade i weekenden eller på en helligdag. Med en hundeforsikring kan du få dækket dyrlægeregninger, så økonomien ikke skal være det afgørende, når din hund er syg og har brug for behandling.

Tilføjet 11-10-2011 | Besøg: 1665
Sønderjysk Forsikring

Hunden er menneskets bedste ven. Men derfor er der stadig tale om et levende dyr, som kan finde på at gå egne veje. Af den grund er det både vigtigt og lovpligtigt, at du som hundeejer tegner en hundeansvarsforsikring. Det er en hundeforsikring, som dækker det ansvar, du kan blive pålagt, hvis din hund skader andre mennesker eller dyr, eller hvis den forvolder skade på andres ting.

Tilføjet 22-08-2013 | Besøg: 1272
Top Danmark

Priser og dækning vedrørende den lovpligtige ansvarsforsikring for hunde. Endvidere information om de 4 tillægsforsikringer: udvidet ansvarsforsikring, sygeforsikring, tandskadeforsikring og livsforsikring.

Tilføjet 04-11-2001 | Besøg: 4729
Vestjylland hundeforsikring

Vi er midt- og vestjydernes eget forsikringsselskab. Det har vi altid været, og det vil vi også være i fremtiden. Vi prioriterer den personlige kontakt, og du vil altid møde en venlig betjening i telefonen, eller opleve en god og professionel rådgivning i hjemmet, når der skal gennemgås forsikringer. Tillid er vigtig – ikke mindst når det handler om forsikringer.

Tilføjet 10-08-2011 | Besøg: 1582


Linkroulette

Vores lille hyggelige hunde- og kattepension ligger i Sengeløse i trygge naturskønne omgivelser 20 minutters kørsel fra København. Hunde- og kattepensionen ligger i forlængelse af min egen bolig, hvor jeg bor med min mand og to børn.

Fredholmgård hunde- og kattepension

Tilfældige artikler

Tør øjenbetændelse hos hunde

Hundens øje holdes hele tiden fugtigt af tårefilmen. Tårefilmen består af 3 lag, dels et fedtholdigt lag, dels et slimholdigt lag og desuden et vandigt lag. Dette vandige lag, der er det, som man

Annonce