Hunde til salg
Statistik lige nu
Godkendte links: 1231
Ventende links: 3
Låste links: 0
Kategorier ialt: 75
Artikler: 211
Galleri: 10
Update: 22


Søgeresultat
Hvis dette ikon vises, er linket låst på grund af fejlmelding. Vi låser i første omgang links der bliver anmeldt til ikke at virke, under en fejlsøgning. Her efter slettes det helt, hvis det ikke kan redigeres.

Din søgning hvor "dyrlæge" indgår, gav "145" resultater:Dyreklinikken Klingeberg (680)

I centrum af Slagelse finder du Dyreklinikken Klingeberg, som er en hyggelig klinik for mindre kæledyr, dvs. hunde, katte, kaniner, marsvin – og deres ejere. Mange af vores klienter er kommet her i årevis – og efterhånden er det deres voksne børn, der kommer her med deres dyr. Vi synes, det er rart, at kende folk og ikke mindst deres dyr igennem hele livet. Men vi har altid plads og lyst til også at tage godt imod nye ejere og dyr – uanset om man bor i Høng, Korsør, Skælskør, Slagelse eller Sorø.


Tags: dyrklinik, slagelse, klingeberg, dyrlæge


Fejlmeld


Jerne Dyreklinik (2465)

Praksis for familiedyr ved dyrlæge Manfredo Occhionero


Tags: jerne, dyreklinik, dyrlæge


Fejlmeld


Aabyhøjdyreklinik.dk (5401)

Vi behandler dit dyr som var det vores eget.


Tags: dyrlæge, klinik


Fejlmeld


Abild Dyreklinik (3105)

Abild dyreklinik behandler udelukkende familiedyr og eksotiske dyr.


Tags: dyreklinik, dyrlæge


Fejlmeld


Alsia Dyrehospital (3848)

Det er Alsia Dyrehospitals mål at yde den bedst mulige behandling og service på et højt fagligt niveau for såvel patient som ejer. Vi holder døgnvagt for akut syge dyr året rundt. Konsultation med tidsbestilling.


Tags: dyreklinik, dyrlæge


Fejlmeld


Alternativdyrlaege.dk (600)

Velkommen til Alternativdyrlaege.dk. Lise Bang Hansen, dyrlæge og klassisk homøopat. Jeg tilbyder homøopatisk behandling af dyr.


Tags: alternativ, dyrlæge, hømopatisk


Fejlmeld


AniCura - Aarhus Dyrehospital (5113)

Specialiseret dyrehospital i Aarhus. Dyrlægevagt døgnet rundt, året rundt.


Tags: Ingen søgeord


Fejlmeld


Bliv dyrlæge (825)

Som dyrlæge skal du have en stor teoretisk viden inden for biologi og medicin. Samtidig er det også et praktisk fag, hvor du skal kunne bruge dine hænder og de teknikker, som du har lært. Her kan du læse hvad der skal til.


Tags: dyrlæge, uddannelse, link, information, fag


Fejlmeld


Bogense Dyrecenter (1559)

Bogense Dyrecenter - klinik for mindre husdyr, er en lille ny dyreklinik i Bogense på Nordfyn, ejet og drevet af dyrlæge Anette Draskau.


Tags: bogense, dyreklinik


Fejlmeld


Borreby Dyreklinik (1989)

Vi er en lille hyggelig klinik på landet som foretager medicinske og kirurgiske behandlinger på mindre husdyr og fugle. Vi bestræber os på at dyrlægebesøget skal være en positiv oplevelse for dig og dit dyr. Det er vigtigt for os at du som ejer føler dig godt behandlet og elinformeret, så du dermed føler du får hvad du betaler for.


Tags: Ingen søgeord


Fejlmeld


Buddinge Dyreklinik (5219)

Dyreklinik beliggende i Bagsværd. Vi behandler alle former for husdyr i en moderne klinik.


Tags: dyreklinik, dyrlæge, buddinge


Fejlmeld


Byens Dyreklinik (2978)

Ideen med Byens Dyreklinik er at skabe en fuldt funktionsdygtig dyreklinik, med en hyggelig stemning, men med det nyeste udstyr, som er nødvendigt for at drive en moderne smådyrsklinik. Beliggende i Nakskov.


Tags: dyreklinik, dyrlæge


Fejlmeld


Bygholm Dyrehospital (3074)

Vi vil gerne byde dig indenfor i Horsens største og mest moderne klinik for mindre husdyr – herunder hunde, katte, gnavere, fugle og krybdyr.


Tags: dyrlæge, horsens, bygholm


Fejlmeld


Center Dyreklinik Viborg v/John Dee (4568)

Center Dyreklinik i Viborg er et behandlingsted for smådyr, dvs. hunde, katte, gnavere, fugle osv. Den er også en henvisningsklinik, hvortil kollegaer fra flere steder i Midtjylland sender deres klientel, når der kræves en mere specialiseret behandling.


Tags: dyreklinik, dyrlæge


Fejlmeld


Coop Hundeforsikring (749)

Med Coop Hundeforsikring får du en lovpligtig ansvarsforsikring, som dækker, hvis din hund gør skade på andre mennesker, dyr og ting. Men en god forsikring er mere end det. Vores hundeforsikring kan bl.a. også hjælpe med at dække dyrlægeregningen, hvis din hund kommer til skade eller bliver alvorligt syg – fx hvis den får en maveinfektion eller brækker benet. Forsikringen dækker også tandskader på hundens blivende tænder. Så er din hund sikret den optimale behandling, hvis det bliver nødvendigt.


Tags: forsikring, hunde, hundeforsikring, coop, ansvar


Fejlmeld


CramonVet - Dyrlæge (3291)

Dyrlægeservice, hvor mottoet er DYRLÆGE NÅR DU HAR FRI.


Tags: dyrlæge


Fejlmeld


CuraPet Dyrehospital (609)

CuraPet Dyrehospital ligger på Øverødvej 255 i Gl. Holte, lige op ad golfklubben, og tæt på motorvejen. Vi gør en dyd ud af at fremstå hjemmelig og hyggelig, for at dig og dit kæledyr kan føle sig godt tilpas. Dyrehospitalet består af modtagelse og reception, 3 konsultationer, 2 operationsstuer og eget laboratorium.


Tags: dyrlæge, dyrehospital, klinik, holte


Fejlmeld


Dansk veterinærdermatologisk netværk (2522)

Velkommen til Dansk veterinærdermatologisk netværk, Dven. Netværket er en sammenslutning af dyrlæger med interesse for hudsygdomme hos kæledyr.


Tags: hudsygdomme, hudsygdom, sygdom, pleje


Fejlmeld


Den Danske Dyrlægeforening (4738)

Find den nærmeste dyrlæge og find informationer om hunde, katte samt heste m.m.


Tags: forening, dyrlæge, forening


Fejlmeld


Den Danske Dyrlægeforening - Covid 19 og kæledyr (1740)

Den Danske Dyrlægeforening har udarbejdet information om Covid-19 og kæledyr. Her kan du bl.a. læse om, hvordan du skal forholde dig, hvis du bliver syg med Covid-19 og har kæledyr i hjemmet.


Tags: corona, covid19, hunde, dyrlæge, smitte


Fejlmeld


Den Mobile Dyrlaege (2324)

Her kan du få mobil dyrlægehjælp til dine dyr i dit hjem når det passer dig. Jeg har mange års erfaring fra dyrlægepraksis og yder medicinske og forebyggende behandlinger af alle kæle- og hobbydyr. Jeg tager mig god tid og tilbyder yderligere undersøgelser og behandling på klinik i de tilfælde det er nødvendigt.


Tags: dyreklinik, dyrlæge, mobil


Fejlmeld


Dyrehospitalet 9000 (3784)

Dyrehospitalet 9000 skal absolut med på jeres side. De er rigtig dygtige og priserne er helt fair.


Tags: klinik, dyrlæge


Fejlmeld


Dyrehospitalet.ku.dk (4697)

Dyrehospitalet er et af Europas flotteste og mest moderne dyrehospitaler. Som en del af LIFE Det Biovidenskabelige Fakultet er vi det eneste dyrehospital i Danmark, hvor fremtidens dyrlæger undervises i familiedyrssygdomme.


Tags: klinik, dyrehospital


Fejlmeld


Dyreklinikken Nørresundby (3993)

Information om klinikken og dyrlægerne samt fodersalg. Certificeret til at tage røntgenbilleder af hofter efter PennHIP metoden. Beliggende i Nørresundby.


Tags: dyreklinik


Fejlmeld


Dyreklinikken Solsikke (1759)

På Dyreklinikken Solsikke har vi specialiseret os i kæledyr. Typisk drejer det sig om hunde, katte, marsvin og kaniner, men vi behandler også mange andre dyrearter.


Tags: solsikken, dyrlæge, randers


Fejlmeld


Dyreklinikken ved Jane Otto (359)

Jeg er dyrlæge samt certificeret i veterinær kiropraktik og kraniosacral terapi. Jeg har desuden grundkursus i akupunktur og har hjemkøbt en laser så alle behandlinger kan kombineres med laserbehandling. Som det sidste nye kan jeg nu kombinere behandlingerne med fascieløsning.


Tags: dyrlæge, dyreklinik, kiropraktik, vordingborg


Fejlmeld


Dyreklinikken Vestergade (3606)

Vi byder alle dyr og deres mennesker velkomne. Ved små som store problemer, vil en hårdt arbejdende stab af dyrlæger og sygeplejersker møde jer med venlighed og professionalisme. Beliggende i 8600 Silkeborg.


Tags: dyrlæge, silkeborg


Fejlmeld


Dyreklinikker- og hospitaler i Nordsjælland (4670)

Guide til dyreklinikker og hospitaler i Nordsjælland.


Tags: dyrlæge, sjælland


Fejlmeld


Dyreklinikkerne i Galten og Ry (2916)

Vi tager behandler og tager hånd om dit kæledyr. Kontakt os om råd og vejledning.


Tags: dyrlæge


Fejlmeld


Dyrenes læge og øjenklinik (2776)

Dyrenes læge og øjenklinik er en klinik for smådyr, men med specielle kompetencer indenfor øjensygdomme hos hund, kat og gnavere, herunder øjenlysning af hunde og katte. Klinikken indehaves af Dyrlæge og Øjenpaneldyrlæge Pia Bjerre Pedersen.


Tags: dyrlæge, klinik, øjenklinik


Fejlmeld


Dyrlaegekompagniet.dk (1531)

Dyrlæge beliggende i Silkeborg, som tilbyder behandlinger af alle husdyr, både i klinikken og mobilt.


Tags: silkeborg, dyrlæge, behandlinger


Fejlmeld


Dyrlæge Anett Weber (1537)

Jeg er selvstændig praktiserende dyrlæge og behandler primært hunde og katte, men også mindre familiedyr. Jeg kan foretage både medicinske og kirurgiske behandlinger. Jeg holder meget af dyr og har selv både heste, katte og hunde. I mit arbejde som dyrlæge har jeg dyrets velbefindende i centrum, og jeg forsøger derfor at skabe de mest trygge og rare rammer for dit kæledyr.


Tags: dyrlæge, anette, weber


Fejlmeld


Dyrlæge Asger Dam (498)

Jeg har været dyrlæge siden 1974 og har klinik på Idylvænget 16 i Dalby. Jeg fokuserer i min praksis først og fremmest på behandlinger af heste, hunde og katte. Det er min målsætning er at sætte patienten i centrum og derved yde den optimale dyrlægeindsats i alle situationer.


Tags: dyrlæge, kolding, dyreklinik, dalby


Fejlmeld


Dyrlæge Boysen (4499)

Hudklinik for kæledyr ved specialdyrlæge Lene Boysen ph.d. Klinikken tilbyder undersøgelse og behandling af kæledyr med hud- og øreproblemer på baggrund af den nyeste faglige viden. Vi giver en personlig og omhyggelig konsultation i hyggelige rammer.


Tags: Ingen søgeord


Fejlmeld


Dyrlæge Kongsholm (1967)

Dyrlæge Kongsholm behandler husdyr i alle størrelser og arter.


Tags: dyrlæge


Fejlmeld


Dyrlæge Maria Kirial (2114)

Jeg blev uddannet til dyrlæge i 2003 og har siden arbejdet i klinisk praksis med både familiedyr, heste og produktionsdyr dels i Skive, dels i Fjends. Fra starten af mit virke har familiedyrene og deres ejere ligget mit hjerte nært, idet jeg ved hvor overordentlig stor betydning kontakten til dyr har for mange mennesker. Jeg arbejder for dyrenes og klienternes skyld og jeg brænder for at formidle løsninger, som er tilpasset til den enkelte klients brug af dyret, miljø, økonomi mv.


Tags: dyrlæge, maria, krial


Fejlmeld


Dyrlæge Mette (1799)

Mindre dyrlæge, beliggende i Mern på Sjælland v/ Dyrlæge Mette Skov Rasmussen. Behandler mindre husdyr i sin private klink i Mern.


Tags: dyrlæge, mette, klinik, behandling, mern


Fejlmeld


Dyrlæge Morten Brøgger (2349)

Dyrlægen der kommer til dig og dit dyr når du har tid. Kører i hele området: Silkeborg - Kjellerup Thorning m.fl.


Tags: dyreklinik, dyrlæge


Fejlmeld


Dyrlæge Pedersen (2295)

Vi er en lille klinik, som beskæftiger os med ambulant behandling af hunde, katte, gnavere, eksotiske kæledyr og fugle. Desuden kører Hans Jørgen, efter forudgående aftale, til heste og kvæg.


Tags: dyreklinik, dyrlæge


Fejlmeld


Dyrlæge Tove Due (1547)

Alle dyrearter kan behandles med min behandlings form, men hovedparten af mine patienter er heste, samt hunde og katte.


Tags: dyreklinik, dyrlæge, behandling


Fejlmeld


Dyrlægegruppen Hedensted (3897)

Vi tilbyder behandling af hund & kat, marsvin, kaniner, hest, får, kvæg, svin og mink. Vores kørepraksisområde dækker fra Vejle i syd, til Horsens i nord og Tørring i vest.


Tags: dyrlæge


Fejlmeld


Dyrlægegruppen MidtVest (2714)

Velkommen til Dyrlægegruppen MidtVest.... et samarbejde mellem 8 dyrlæger, som driver de to midtjyske dyreklinikker, Ikast Dyreklinik og Dyrehospitalet MidtVest i Herning.


Tags: midtvest, dyrehospital


Fejlmeld


Dyrlægehuset (2818)

Dyrlægehuset v/ Gudrun Frantsen. Klinikken er beliggende ved Beder. Behandling af alle type kæledyr. Hjemmeside snart 100 procent online. Velkommen.


Tags: dyrlægehuset


Fejlmeld


Dyrlægehuset Farum (1646)

Dyrlæge i Farum, hvor klinikken er et stressfri dyreklinik.


Tags: dyrlæge, farum


Fejlmeld


Dyrlægehuset i Holte (1224)

Vores mission er at yde en omsorgsfuld, personlig og professionel behandling af vores klienter og alle deres forskellige kæledyr som vi betragter som værdifulde familiemedlemmer for store og små.


Tags: holte, dyrlæge, klinik


Fejlmeld


Dyrlægehuset Randers (753)

Dyrlæge med vagtordning i Randers Midtby.


Tags: randers, dyrlæge


Fejlmeld


Dyrlægen på Bryggertorvet (887)

Hos Dyrlægen på Bryggertorvet i Ølstykke går vi det ekstra skridt for at hjælpe jer og jeres kæledyr. Samtidig arbejder vi på et højt fagligt niveau, der sikrer jeres dyr den bedste behandling. I klinikken vil i altid blive mødt med et smil, kompetent rådgivning og ingen spørgsmål er for ubetydelige. Konsultation kun efter aftale på 39 67 23 22


Tags: ølstykke, dyrlæge


Fejlmeld


Dyrlægens Gård (515)

Velkommen hos Dyrlægens Gård. Vi er en smådyrsklinik og dyrehospital nær Faaborg, der har behandlet mange dyr fra f.eks. Ringe, Assens og hele Midtfyn. Dyreklinikken ejes af dyrlæge Ulla Bech Qvist og Jonas Qvist, og tilbyder behandlinger af alle slags smådyr.


Tags: dyrlæge, butik, foder, behandling, sygdom


Fejlmeld


Eeifler-care.dk (781)

Jeg er uddannet Fysiurgisk hundeterapeut og hestemassør, og bor i det naturskønne Københoved ved Vejen. Jeg har indrette min egen klinik i et roligt og stressfri miljø hjemme på gården. Udover en velindrettet klinikrum med de forskellige redskaber jeg bruger i forbindelse med træning har jeg også udendørs areal til gang analyse.


Tags: dyrlægeeksamineret, fysiurgisk, hundeterapeut, hestemassør og laserbehandling


Fejlmeld


EQUIDAN VETLINE (2039)

Leverandør til veterinærbranchen, forsknings- og undervisningsinstituter, samt foder-, pet- og rideudstyrsbutikker i skandinavien samt Tyskland.


Tags: dyrlæge, udstyr


Fejlmeld


Evidensia Dahlgaard Dyreklinik (1282)

Evidensia Dahlgaard Dyreklinik i Birkerød er en full-service dyreklinik med professionelt udstyr og personale til undersøgelse og behandling af familiedyr.


Tags: dyrlæge, dyreklinik, birkerød, vaccination, sterilisation


Fejlmeld


Evidensia Faxe Dyrehospital (2142)

Vi tilbyder dig og dine dyr den bedste behandling og rådgivning hvad enten der er tale om heste, kvæg eller smådyr.


Tags: dyrlæge, dyreklinik, faxe, vaccination, sterilisation


Fejlmeld


Evidensia Kolding Dyrehospital (2283)

Evidensia Kolding Dyrehospital er et moderne dyrehospital med faciliteter til ambulant behandling og hospitalisering af hunde, katte og andre kæledyr samt heste.


Tags: dyrlæge, dyreklinik, kolding, vaccination, sterilisation


Fejlmeld


Evidensia Slotsbyen Dyreklinik (1980)

Moderne og veludstyret dyreklinik i Hillerød. Har dyrlæge vagt om aftenen i hverdagene.


Tags: dyrlæge, dyreklinik, hillerød, vaccination, sterilisation


Fejlmeld


Evidensia Vordingborg Dyrehospital (1895)

Evidensia Vordingborg Dyrehospital er en fremsynet praksis, hvor det høje faglige niveau underbygges af moderne faciliteter, en veludstyret klinik og de perfekte fysiske rammer til både hund, kat og andre smådyr.


Tags: dyrlæge, dyreklinik, vordingborg, vaccination, sterilisation


Fejlmeld


Familiedyrlaegerne.dk (2010)

FAMILIEDYRLÆGERNE er en specialpraksis udelukkende for familiedyr, dvs. hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle og exotics. Vi driver dyrehospitaler og dyreklinikker i Himmerland. Vores team udgøres af 10 dyrlæger og 17 veterinærsygeplejersker, elever og administrativt personale.


Tags: dyreklinik, dyrlæge


Fejlmeld


Familiedyrlægen (1508)

Høj faglig kompetencer i alt arbejde, med en stor indsigt i den naturvidenskablige verden samt åbenhed for alternative behandlingsmetoder.


Tags: dyrlæge


Fejlmeld


Fjordensdyrlæger (2605)

Fjordens Dyrlæger er en nyetableret, moderne dyreklinik for familiedyr. Tryghed, omsorg og faglig kompetence er nøgleord.


Tags: dyreklinik, dyrlæge


Fejlmeld


Frederiksberg Dyreklinik og SPA (1678)

Frederiksberg Dyreklinik & Spa er en privatklinik der kan behandle sygdomme hos dit kæledyr – men vi fokuserer i lige så høj grad på forebyggelse af sygdomme, da vi hellere vil se en rask hund eller kat besøge os i klinikken, end at se at din hund eller kat har fået en sygdom som vi sammen kunne have forebygget.


Tags: spa, dyrlæge, sabine, klinik


Fejlmeld


Frederikssund Dyreklinik (3107)

Vores engagement i dyrs helbred og trivsel har været den samme i de 40 år klinikken har eksisteret. Sammen har vi over 100 års erfaring med behandling af kæledyr


Tags: dyrlæge, frederikssund


Fejlmeld


Frihedens Dyreklinik (1975)

Frihedens Dyreklinik v/ Dyrlæge Dan Herlev Jørgensen


Tags: dyreklinik, dyrlæge


Fejlmeld


Grundtvigs Dyreklinik.dk (1772)

Grundtvigs Dyreklinik er en smådyrsklinik, der blandt andet tilbyder sundhedseftersyn, vaccination og medicinsk udredning af hund, kat og andre smådyr.


Tags: grundtvig, klinik, dyrlæge


Fejlmeld


Guldborgsund Dyrehospital (474)

På Guldborgsund Dyrehospital i Nykøbing Falster kan vi tilbyde alle former for avancerede undersøgelser og behandlinger af hund og kat.


Tags: Dyrehospital, Dyrlæge, Katteklinik, Dyreklinik,


Fejlmeld


Gærum Dyreklinik (2979)

Siderne indeholder mange artikler om sygdomme, adfærdsproblemer og fagligt høj rådgivning om dyr.


Tags: artikler, dyrlæge, dyr, hunde


Fejlmeld


Haderslev Dyrehospital (2362)

På Haderslev Dyrehospital lægger vi vægt på at give dit kæledyr den bedste behandling i et miljø præget af tryghed og kompetence. Vi står altid til rådighed hvis du har spørgsmål vedrørende dit kæledyr.


Tags: haderslev, klinik, dyrlæge


Fejlmeld


Hanstholm Dyrehospital (290)

Medicinsk og kirugisk hospital i Thy for hunde, katte, fugle og andre mindre kæledyr.


Tags: hanstholm, dyrlæge, hospital, klinik, behandling


Fejlmeld


Herfølge-dyreklinik.dk (2932)

På Herfølge Dyreklinik har vi specialiseret os i at diagnosticere og behandle medicinske og kirurgiske sygdomme hos kæle- og hobbydyr.


Tags: herfølge, dyrlæge


Fejlmeld


Herlev Dyreklinik (1159)

Dyrlæge med placering i Herlev. Tilbyder blandt andet CT-scanning.


Tags: herlev, dyrlæge, klinik, scanning


Fejlmeld


Herringløse Dyreklinik (1951)

Herringløse Dyreklinik har som formål at give dit dyr den bedst tænkelige behandling i forbindelse med sygdom og forebyggelse. Der er altid tid til vejledning om fodring, pelspleje og adfærd og hvad I ellers kan have af spørgsmål omkring det at have et kæledyr. Her kommer I til den samme dyrlæge hver gang. Jeg kommer til at kende jer og jeres dyr, og der er naturligvis kaffe i venteværelset.


Tags: dyreklinik herringløse


Fejlmeld


Himmelev Dyreklinik (3778)

Medicinsk og kirurgisk behandling af hunde, katte og andre mindre husdyr samt vagtordning.


Tags: himmelev, roskilde, dyrlæge


Fejlmeld


Holstebro Dyrehospital (3890)

Præsentation af dyrehospitalet og det den tilbyder.


Tags: dyrehospital, dyrlæge, holstebro


Fejlmeld


Horne Sindal Dyrlæger I/S (2503)

Beskæftiger sig med alle områder indenfor almindelig dyrlægepraksis. Dyrlægerne er i nogen grad specialiseret indenfor dyregrupperne hunde, katte, svin, heste og kvæg.


Tags: sindal, dyrlæge


Fejlmeld


Horsens Dyreklinik (1782)

Horsens Dyreklinik er beliggende på Kattesund 16, og her på hjemmesiden kan du læse lidt om hvad Horsens Dyreklinik kan tilbyde dig og dit kæledyr.


Tags: horsens, klinik, dyrlæge


Fejlmeld


Hundemassage og Fysioterapi - Bog (441)

Bedre bevægelighed og lindring af smerter. Hjælp din hund med igen at være i form og livlig! Smertelindring gennem enkle greb og massage. Lidelser i bevægelsesapparatet nedsætter virkelig hundens livskvalitet, hvad enten det er smerter, lammelser eller generel manglende lyst til at bevæge sig. Denne bog viser dig på en enkel måde en dyrlæge terapi, du selv kan udføre.


Tags: hundemassage, fysioterapi, behandling, muskler, bog


Fejlmeld


Husfred adfærdsbehandling (1855)

Velkommen til Husfred. Adfærdskonsultation ved dyrlæge Christina Lager.


Tags: adfærd, problemer


Fejlmeld


Husum Dyreklinik (2702)

Behandling af alle familiedyr - fra vaccinationer, tandbehandlinger, adfærdsrådgivning til avanceret kirurgi og medicinsk diagnostik og behandling. Sælger desuden dyrefoder.


Tags: dyrlæge, husum


Fejlmeld


Hvidsten Dyrehospital (3091)

Vores dyrlæger har stor erfaring med medicinsk og kirurgisk behandling af hund, kat og mindre husdyr.


Tags: dyreklinik, dyrlæge, hvidsten


Fejlmeld


Højelse Smådyrsklinik (4186)

Undersøgelse og behandling af hunde, katte og andre smådyr.


Tags: dyrlæge, højelse


Fejlmeld


Hårlev Dyreklinik (2778)

Tilbyder alle former for kirurgisk og medicinsk behandling af hunde, katte og andre familiedyr. Desuden kørende praksis der tager ud til heste, kvæg, svin og alle andre store dyr.


Tags: hårlev, dyrlæge


Fejlmeld


ISO-dyrlæge (2075)

ISO-dyrlægen er en certificeringsordning der sætter fokus på kvalitet og tryghed.


Tags: tryghed, kvalitet, tryghed, portal, dyrlæge


Fejlmeld


K9 Performance (1832)

Hos K9 Performance er du og din hund i fokus. Mine kompetanceområder spænder vidt, så jeg kan gives den bedste behandling og vejledning, når din hund er syg eller kommet til skade.


Tags: dyrlæge, kiropraktik, agility, træning, behandling


Fejlmeld


Kalundborg Dyreklinik (2150)

Vi har et kompetent og sammentømret team af dyrlæger og plejere, der har både viden og erfaring til at tage sig af dine kæledyr og husdyr når de bliver syge. Vi behandler mange former for sygdomme og lidelser, og vores rene og lyse lokaler sikrer en atmosfære der giver dyrene den ro og tryghed de har brug for – også under eventuel indlæggelse. Vi udfører både små og store behandlinger, og gør det til konkurrencedygtige priser.


Tags: kalundborg, dyrlæge


Fejlmeld


Kaninklinikken.dk (698)

Som den første i Danmark har Katie Svane Lindhe, opstartet en kaninklinik, som udover at være en almindelig “dyreklinik” også fungerer som et henvisningshospital for kaniner og gnavere. Klinikken høre under Dyrlaegehuset Farum.


Tags: kaniner, dyrlæge, klinik


Fejlmeld


Klovborg Dyreklinik (394)

Velkommen hos Klovborg Dyreklinik. Med mere end 40 års erfaring bag os kan vi med stolthed sige, at vi tilbyder den bedste behandling af dine dyr. Vi har stor og bred viden om dyr, som kommer af vores store kærlighed til dyrene.


Tags: klovborg, dyreklinik, dyrlæge, behandlinger


Fejlmeld


Københavns Dyretaxa (4334)

Vi er et lille transportfirma der har specialiseret os i transport af kæledyr såsom hunde, katte, gnavere, fugle m.v. samt mindre vilde dyr. Vi tilbyder kørsel f.eks. til og fra dyrlæge, dyrepension, trimmer m.v.


Tags: taxa


Fejlmeld


Køge Bugt Dyreklinik (1771)

Hos Køge Bugt Dyreklinik har vi særlig fokus på at gøre besøgene så trygge og stressfri som muligt. Dyreklinikken tilbyder sundhedseftersyn og vaccinationer samt almindelige sygdomsbehandlinger og operationer. Der udover tilbyder vi også hvalpetræning på det indhegnede grønne areal foran klinikken Vi er en moderne dyreklinik og vi tilbyder digital røgten, ultralydsscanninger, branchens fremmeste tandbehandlings udstyr og meget meget mere. Kontakt os i dag på Tlf. 41 33 10 10 eller mail: info@koegebugtdyreklinik.dk


Tags: køge, bugt, dyrlæge, klinik


Fejlmeld


Køge Dyreklinik (820)

Står du akut og mangler en dyrlæge, eller skal dit kæledyr til sundhedseftersyn, så er vi hos Køge Dyreklinik en moderne smådyrsklinik beliggende i Køge centrum. Vores dygtige dyrlæger har mange års erfaring med mange forskellige slags kæledyr. Du kan derfor trygt aflevere din hund i vores varetægt. Vi sørger for at gøre besøget så behageligt og afslappende for jeres firbenede venner, og sikre altid behandlinger i top klasse! Besøg os på Brogade 7B i 4600 Køge eller kontakt os via mail på kontakt@koegedyreklinik.dk eller via Telefon på 56 63 40 96


Tags: dyreklink, køge, dyrlæge


Fejlmeld


Langelands Hundepension (1541)

Vi er en dyrlægekontrolleret og godkendt pension, hvor vi tager kærligt hånd om familiens kæledyr i rolige, dejlige og landlige omgivelser.


Tags: langeland, hundepension


Fejlmeld


Lille Dyred Hundepension (3157)

Vi sørger for din hund er i de kærligste, trygge og bedste hænder med vores professionelle ekspertise. Hundepensionen er dyrlæge kontrolleret, miljø- og politi godkendt. Beliggende i 5492 Vissenbjerg.


Tags: Ingen søgeord


Fejlmeld


Magtor - hunde som os (2061)

Hos Magtor tilbyder vi behandling af din hund, hvad enten der er behov for en dyrlæge, kiropraktik eller genoptræning. Vores motto er ”hunde som os” – det betyder, at vi behandler hunde, lige som mennesker bliver behandlet. Vi angriber derfor problemerne på den rigtige måde: Vi finder den rette løsning til det rigtige problem på det rette tidspunkt.


Tags: magtor, behandlinger, komplet, løsninger


Fejlmeld


Maribo Dyrehospital (2302)

Vi vægter et fagligt højt niveau og et empatisk og veluddannet personale, som formår at yde den bedst tænkelige behandling og service. Vi udfører langt de fleste undersøgelser, behandlinger og operationer, derudover henvises til faste samarbejdspartnere, der hver især er specialister på deres område.


Tags: maribo, dyrlæge


Fejlmeld


Min Bedste Ven (636)

Mit navn er Sander Lee, og jeg brænder for at arbejde med hunde. Jeg er dyrlægeeksamineret veterinær rehabiliteringsterapeut samt uddannet hundeadfærdsinstruktør, og kombinationen af disse to fag har givet mig redskaberne til at arbejde med hundes psykiske såvel som fysiske udfordringer.


Tags: lydighed, fysioterapi, hvalpe, adfærd, hundetræning


Fejlmeld


Mobil Dyrelæge (2238)

Mobil Dyrlæge klinikken er en moderne smådyrsklinik beliggende i Frederiksberg centrum. Vores dyreklinik blev grundlagt i juni 2006 og består af dyrlæge og ejer Manouchehr Dabbagh-Dilmaghani, dyrlæge Anja Kaznelson og dyrlægestuderende Lina Anklew. Klinikken er en fuldt udstyret praksis med venteværelse, konsultation, operationsstue og en komplet tandklinik


Tags: mobil, dyrlæge


Fejlmeld


Morten Brøgger - Dyrlæge (2336)

Dyrlæge Morten Brøgger, mobildyrlæge i Silkeborg - Kjellerup. Velkommen til Dyrlæge Morten Brøggers hjmemside. Her kan du læse mere om mig, mine ydelser og mine priser.


Tags: morten, brøgger


Fejlmeld


MyVetShop (470)

MyVetShop er en nystartet webshop, der forhandler kosttilskud til heste, hunde, katte og gnavere. Alle vores produkter er specielt udvalgt af vores dyrlæge Anders, så kun sælger kvalitets produkter. Uanset om du mangler vitaminer til din hest, sunde hundegodbidder, beroligende til din kat eller noget helt fjerde kan du helt sikkert finde et kosttilskud eller plejeprodukt her.


Tags: heste, kosttilskud, hunde, katte, hundeshampoo


Fejlmeld


Måløv Hundepension (4571)

Måløv Hundepension er stedet hvor din hund eller kat kan nyde familiens ferie. Vi tager kærligt hånd om familiens kæledyr. Vi sørger for din hund eller kat på bedste vis med vores professionelle ekspertise, som kommer af mere end 25 års erfaring med hundepensionen og egen kennel. Samtidig har vi fast dyrlægetilsyn, så vi altid er sikre på, at dine kæledyr er sunde og raske under opholdet hos os.


Tags: måløv


Fejlmeld


Netdyredoktor.dk (3760)

Information om sundhed og sygdomme fra dyrlæger til kæledyrsejere.


Tags: dyrlæge, portal


Fejlmeld


Netdyrlæge.dk (2485)

Artikler om sygdomme og sundhed hos hunde og katte.


Tags: netdyrlæge


Fejlmeld


Niverød Dyreklinik (1895)

Niverød Dyreklinik tilbyder behandling af familiens kæledyr, dvs. hunde og katte, ildere, fugle, kaniner, marsvin, hamstere m.m. Vi har således mulighed for medicinske- og kirurgiske behandlinger, hvilket også inkluderer røntgen, EKG, tandbehandlinger og laboratorieprøver. Vi tilbyder også telefonisk rådgivning i spørgsmål omkring dit kæledyrs sundhed og trivsel, såsom adfærd, foder, småsskader m.m. Ved behov for akut hjælp udenfor åbningstid, træffes vagthavende dyrlæge på tlf. 70223307.


Tags: niverød, dyrlæge


Fejlmeld


Nordjysk Dyreredning (2983)

Kører private dyreejere og deres dyr, der ikke har egen transport, til dyrlæge, pension, salon m.m. Kører nødstedte dyr for Falck og via Falck også for politiet. Hjælper med videreformidling af dyr.


Tags: dyreværn


Fejlmeld


Nyborg Dyrehospital (2333)

Nyborg Dyrehospital er et moderne hospital med alle nødvendige faciliteter. 


Tags: nyborg, dyrlæge


Fejlmeld


Nykøbing F. Dyrehospital (1749)

Nykøbing F. Dyrehospital er en specialiseret smådyrsklinik med et team af engagerede dyrlæger samt klinikpersonale, der både tager sig af familiens kæledyr og den professionelle avlers dyrehold.


Tags: nykøbing, falster, dyrlæge


Fejlmeld


Næstveddyreklinik.dk (3129)

Næstved Dyreklinik er en smådyrsklinik, centralt beliggende i Næstved med gode parkeringsmuligheder. Klinikken blev grundlagt af dyrlæge Anne Svenné i 1983, og dyrlæge Torben Mikkelsen kom til som kompagnon i 1987. Klinikken behandler hunde, katte, fugle og gnavere, krybdyr og padder. Vi lægger stor vægt på at give vore klienter og patienter en personlig, omsorgsfuld og professionel behandling.


Tags: næstved


Fejlmeld


Nørlund Hestehospital (489)

På Nørlund Hestehospital brænder vi alle for arbejdet med heste og på mange områder har vi været banebrydende med nye behandlingsformer. Visionen har stået klart gennem alle årene. Hospitalet skal være i stand til at udføre alle undersøgelser og behandlinger selv. Det lever Nørlund op til gennem konsekvent at specialisere sig i heste. Vi lægger vægt på helhedsløsninger, så hesten kan blive i trygge rammer under hele forløbet, så vidt muligt.


Tags: heste, hospital, hestehospital, dyrlæge, nørlund


Fejlmeld


Otterup - Søndersø Dyreklinik (2250)

Otterup-Søndersø Dyreklinik (OSD) består af 2 mindre dyreklinikker på Nordfyn, hvor vi tilstræber at yde en personlig og professionel service, i forhold til vores patienter og deres ejere.


Tags: otterup, dyrlæge


Fejlmeld


Petpoint.dk (2214)

Ejerne og medarbejderne i Petpoint.dk har en årelang erfaring med udvikling, produktion, og handel med pet food. Vi importerer Bozita, Bozita Robur hunde og kattefoder fra Lantmännen Doggy i Sverige samt frysetørrede godbidder fra Norsk Dyremat i Norge. Vi leverer til faghandlen, dyrlæger, opdrættere, hunde- og katte pensioner samt privat personer.


Tags: hundefoder, foder, udstyr, forhandlere, producent


Fejlmeld


Piadyrlaege.dk (2233)

Jeg kører hjem til jer, når i har brug for en dyrlæge. Jeg behandler din hund eller kat hjemme hos jer, i trygge og vante omgivelser. Ring eller skriv en mail til mig, så vi i god tid kan aftale en konsultation, hjemme hos jer


Tags: dyrlæge


Fejlmeld


PlanetHundo.dk (971)

Bag PlanetHundo står en passioneret hundeven med masser af erfaring fra TV-verdenen: Jesper Grønholdt. Han testede DOGTV på sin egen hund, Chicca, og blev betaget af, hvordan Chicca nu slappede af, når han tog hjemmefra og lod DOGTV køre. Træls alenetid blev pludselig vendt om til afslappende hyggetid. DOGTV blev indgangen til at skabe et 360 graders koncept, hvor du kan få det hele eller vælge det, du lige nu har brug for: Et medlemskab på Super Premium foder* eller godbidder samt gode råd fra dyrlægen og professionel hundetræning. Vi udbygger hele tiden PlanetHundos fantastiske univers.


Tags: hunde, tv, træning, dogtv


Fejlmeld


Prisoversigt - Dyrelæger (1969)

En prisportal der kan sammenligne priser på dyrelæger i dit lokalområde. Virker både til standard operationer som kastration, sterilisering eller vaccination eller mere unikke forspørgelser som operationer etc.


Tags: prisportal, dyrlæger, priser


Fejlmeld


Ribe-egnens Dyrlæge (2742)

Vi tilbyder kvalitet i diagnostik, rådgivning og behandling med personligt engagement og et menneskeligt ansigt, for at du og dit dyr får den bedste oplevelse af dit dyrlægebesøg.


Tags: ribe, dyrlæge


Fejlmeld


Rude Dyreklinik (1204)

Hos Rude Dyreklinik er vores største ønske altid at tage os godt af dig og dine syge dyr. Som dyrlæge er vi her for at hjælpe dyrene bedst muligt, og du kan altid få råd og vejledning fra vores erfarne personale på dyreklinikken. Besøger du os i klinikken, kan du se vores kvalitetsbevidste udvalg af foder og tilbehør. Vi har holdt vores sortiment lille, så vi altid kan garantere høj kvalitet i produkterne, og så vi altid har den fornødne viden om alle produkterne. Besøg os i klinikken på Holsteinborgvej 5, 4243 Rude.


Tags: rude, klinik, dyrlæge


Fejlmeld


Rynkeby Dyreklinik (2705)

Du er altid velkommen til at kontakte os for en nærmere snak. Vi glæder os til at se dig på Rynkeby Dyreklinik og hjælpe dit kæledyr med den bedste behandling.


Tags: rynkeby, dyrlæge


Fejlmeld


Schumann Horsecare (1242)

Schumann Horsecare ved dyrlæge Theresa Schumann, er en specialiseret hestepraksis med focus på hestens velfærd som brugshest og ridehest.


Tags: heste, hestepraksis, behandling, dyrlæge


Fejlmeld


Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik (1508)

Vi er til dagligt 2 dyrlæger med tilsammen over 50 års erfaring i behandling af kæledyr så som: Hunde, katte, kaniner, marsvin, fugle samt andre mindre kæledyr


Tags: dyreklink, tandbehandlinger, dyrlæge


Fejlmeld


Selskov Dyreklinik (260)

Som dyrlæge på Selskov Dyreklinik i Hillerød nær Fredensborg og Allerød har vi fokus på hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle og andre smådyr.


Tags: selskov, dyreklink, dyrlæge, hillerød


Fejlmeld


Shumannhorsecare.dk (409)

Schumann Horsecare ved dyrlæge Theresa Schumann, er en specialiseret hestepraksis med focus på hestens velfærd som brugshest og ridehest.


Tags: hest, heste, kiropraktik, hestetandpleje, hestemassage


Fejlmeld


Silkeborg Dyrehospital (4900)

Hospitalet råder over faciliteter og udstyr til diagnosticering og behandling af sygdomme hos hunde, katte, kaniner, marsvin, fugle og andre kæledyr. Vi lægger stor vægt på, at både dyrene og deres ejere skal være trygge ved at benytte os.


Tags: silkeborg, klinik, dyrlæge


Fejlmeld


Skive Dyrehospital (2694)

Skive Dyrehospital blev etableret i år 2000. Dyrehospitalet er veludstyret med et personale, som løbende videreuddanner sig, så vi til en hver tid kan tilbyde vore patienter den bedst mulige behandling.


Tags: skive, dyrehospital, dyrlæge


Fejlmeld


Skyggedal Dyreklink (321)

Skyggedal dyreklinik ligger på Nordfalster mellem Nr. Alslev og Nørre Vedby. Klinikken er indrettet i en del af vores gård og her kan jeg bla. foretage sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandrensning m.v.


Tags: dyrlæge, guldborgsund, klink, sygdom, behandling


Fejlmeld


Sorring Dyreklinik (1125)

Kirurgiske, medicinsk behandling, fysioterapi, trim af hund, kat og gnavere.


Tags: sorring, dyreklink, dyrlæge


Fejlmeld


Spoergdyrlaegen.dk (3790)

SpørgDyrlægen.dk er et fritidsprojekt, men det faglige indhold er i top. Målet er at give hurtig og let information omkring de mest almindelige udfordringer ved at have hunde og katte som kæledyr.


Tags: dyrlæge


Fejlmeld


St. Merløse Dyreklinik (2090)

St. Merløse Dyreklinik vægter faglighed og nærvær højt i det daglige arbejde med kæledyr og deres ejere. Prioriteten af en nær, personlig betjening har det formål at opnå tryghed for såvel ejer og patient.


Tags: dyrlæge, behandlinger


Fejlmeld


Sundekilde & Hund (1222)

Jeg hedder Christina Sundekilde Vestergaard og er 43 år. Jeg blev færdig som veterinærsygeplejerske i 1999 og har siden da opnået bred erfaring i jobbet som dyrenes sygeplejerske - primært på dyreklinik men også på internat og i forsøgsdyrs-stalden. Dyrs adfærd, kommunikation mellem menneske og dyr og træning af dyr, har altid haft min store interesse og jeg har derfor taget en masse efteruddannelse indenfor dette emne. I 2010-2012 blev jeg videreuddannet som fag-veterinærsygeplejerske indenfor klinisk etologi hos hund og kat. Derudover er jeg Hundeinstruktør (uddannet hos Hundepsykologen, Lone Greva), Klikker-instruktør (uddannet hos Hund & Træning), Rally-instruktør (Sydkystens Hundeskole), Nose work instruktør (Hund & Træning) og Hundemassør (uddannet hos dyrlæge Bente Iversen, BIO Dyreklinik). Til dagligt arbejder jeg som veterinærsygeplejerske hos Bogense Dyrecenter v/dyrlæge Anette Draskau. Derudover er jeg ansat som weekendafløser på Fyns Internat. Pr. 1/9-2016 startede jeg så op med Sundekilde & Hund - træning for krop & sjæl, hvilket jeg har drømt om længe.


Tags: træning,hundetræning,otterup


Fejlmeld


Tappernøje Dyreklinik (1639)

Lille dyreklinik, beliggende Korskildevej 5 - 4733 Tappernøje. Vi behandler alle hunde, katte og andre smådyr.


Tags: tappernøje, dyrlæge


Fejlmeld


Thordal-Christensen (5624)

Firmaet er en mands ejet og beskæftiger sig med salg og service af klippemaskiner og sakse til private, hundesaloner, dyrlæger og frisører.


Tags: salg, butik, forhandler


Fejlmeld


Tinglev Dyrehospital (1937)

Vi servicerer familiedyr i hele Aabenraa kommune. For tiden er vi to dyrlæger og to veterinærsygeplejersker. Vi har to klinikker, én i Tinglev og én i Rødekro.


Tags: Ingen søgeord


Fejlmeld


Trehøje Dyrlæger (945)

Trehøje Dyrlæger er en blandet praksis med et moderne veludstyret dyrehospital. Vi er 11 dyrlæger, 5 veterinærsygeplejesker, 1 veterinærsygeplejerskeelev, 1 klinikassistent (dyrepasser), 2 bogholdere og 1 klinikmedhjælper. Du kan læse nærmere om hos her medarbejdere Vi prioriterer en høj faglig viden og uddannelse af personalet, så vi kan tilbyde den nyeste viden om forebyggelse, undersøgelse og behandling af sygdomme hos jeres kæledyr. Vi lægger desuden vægt på, at både dyr og mennesker skal føle sig godt tilpas ved ethvert besøg hos os.


Tags: trehøje,klinik,dyrlæge


Fejlmeld


Trekantens Dyrlæger (1118)

Hos Trekantens Dyrlæger er jeres kæledyr vores fokus. Nærvær og indlevelse er altafgørende i vores faglige tilgang. Og vi ser os selv som dyrenes ambassadører for et godt liv. Uanset om din hund har brug for tandpleje, din kat skal til sundhedscheck, eller der er tale om en akut henvendelse, gør vi meget ud af dialog. På den måde mener vi, at vi får det bedste indblik i jeres behov og situation – og dermed kan vi sikre jer og jeres kæledyr den bedste behandling.


Tags: fredericia, trekant, dyrlæge, behandling, klinik


Fejlmeld


Trekantens Dyrlæger (1938)

Hos Trekantens Dyrlæger er jeres kæledyr vores fokus. Nærvær og indlevelse er altafgørende i vores faglige tilgang. Og vi ser os selv som dyrenes ambassadører for et godt liv.


Tags: dyrløge


Fejlmeld


Tønder Dyrehospital (403)

På Tønder Dyrehospital står et team af kompetente og professionelle dyrlæger og veterinærsygeplejersker klar til at tage sig godt af både familiedyret og dets ejer. Vi lægger vægt på omsorg og respekt, og har en arbejdsplads, hvor der er plads til begejstring og engagement i vores arbejde med både dyr og mennesker.


Tags: tønder, dyrehospital


Fejlmeld


Vangsgaards Dyreklinik (1341)

Tilbyde professionel dyrlægehjælp til hund, kat og gnaver samt rådgivning og salg af foder og kæledyrsprodukter til den prisbevidste kæledyrsejer.


Tags: dyreklink, hammel, dyrlæge


Fejlmeld


Vejle Dyrehospital (3067)

Vejle Dyrehospital er et moderne dyrehospital med særlig fokus på den gode behandling


Tags: dyrehospital, dyrlæge, vejle


Fejlmeld


Vestdjurs Dyrlæger (1012)

Velkommen til Vestdjurs Dyrlæger, som driver Skæring Dyreklinik og Rosenholm Dyreklinik. Vi har derudover en udekørende hestepraksis og afdeling for produktionsdyr. Vores team består af 6 kompetente dyrlæger, 4 veterinærsygeplejesker samt 2 klinikassistenter. Vi har 24 timers dyrlægevagt året rundt.


Tags: vestdjurs, djursland, århus, dyrlæge, dyreklinikker


Fejlmeld


Vestfyns Dyrlæger (1472)

Hos Vestfyns Dyrlæger råder vi over 3 veludstyrede dyreklinikker, samt en stor afdeling for vores heste- og landdyrlæger, der står for både sundhedsrådgivning, besætningsbesøg samt almene husdyrbesøg.


Tags: vestfyn, dyrlæger


Fejlmeld


Vetgruppen (1342)

Vores klinikker er placeret i Valby, Birkerød, Kalundborg, Sorø og Odense, og vi dækker således det meste af Storkøbenhavn, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland og Fyn. Vi råder over stort set alt diagnostisk udstyr, blandt andet laboratorium, røntgen, tandrøntgen, ultralyd, CT scanner samt laserkirurgi på vores klinikker, så vi kan give dig hurtigt svar direkte fra klinikken -og igangsætte en eventuel behandling. Du og dit kæledyr er således aldrig langt fra muligheden for en konsultation hos en engageret, grundig og ansvarlig dyrlæge i København, Sjælland, og Fyn.


Tags: dyrlæge, vetgruppen, sjælland, klinikker


Fejlmeld


Vetlaser.dk (342)

Laserbehandlingen kan bruges på langt de fleste typer dyr, bla. heste, katte og hunde. Med en laserbehandling kan afhjælpes en lang liste af problemer og skader. Bruges af private og dyrlæger.


Tags: laser, behandling, seneskader, ledskader, juelsminde


Fejlmeld


VetNatura (1456)

Hos VetNatura mødes traditionel dyrlægepraksis med specialviden og spidskompetencer inden for akupunktur og behandling med naturmedicin. Derfor kan vi både tilbyde dit kæledyr konventionel og alternativ behandling.


Tags: vetnatura, sønderborg, dyrlæge, alternativ, dyreklinik


Fejlmeld


Vetterslev-Høm dyreklinik (1766)

Dyreklinikken er placeret dejligt på en gård landet mellem Ringsted og Glumsø. Vi ønsker at både patienter og klienter skal føle sig velkommen i klinikken og skal være trygge og glade ved at komme, og den personlige betjening yderst vigtig for os. Der er parkering lige udenfor døren af klinikken, og rigelig mulighed for at lufte hunden i landlige omgivelser før dyrlægebesøget. Hvis du kunne tænke dig at besøge klinikken er du altid velkommen til at komme forbi til en kop kaffe eller te.


Tags: dyrlæge, vetterslev, høm


Fejlmeld


Viborg Dyreklinik (431)

Vi er en moderne og veludstyret dyreklinik i hjertet af Viborg. Vi lægger stor vægt på at yde tryghed og ægte omsorg for dit kæledyr og dig. Vi tilbyder bl.a. tandbehandlinger, røntgenundersøgelser, ultralydsscanninger, kirurgi, diverse operationer og meget mere. Naturligvis er du mere end velkommen til at komme forbi klinikken og besøge os.


Tags: viborg, dyrlæge, klinik, behandling, 8800


Fejlmeld


Vig Dyreklinik (2800)

Information om klinikken, gode råd og vejledning om forskellige sygdomme. Oplysninger og links vedrørende alternativ behandling til dyr.


Tags: vig, klinik, dyrlæge


Fejlmeld


Virum Dyreklinik (2463)

Det er vigtigt, at du og dit kæledyr har en god oplevelse, når I besøger Virum Dyreklinik i Nordsjælland, tæt på Lyngby, Holte og Hørsholm. Den rette behandling i trygge rammer.


Tags: virum, dyrlæge


Fejlmeld


Vrønding-dyreklinik.dk (2243)

Behandling af kæledyr, bla. tandpleje, vaccination & sterilisering. Klinikken er ejet og drevet at dyrlægerne Dorte Lebech og Bonnie Horne Møller.


Tags: vrønding, dyrlæge


Fejlmeld


Øjendyrlægen.dk (2245)

Aarhus Dyrehospital har som det eneste i Jylland specialiseret sig i øjensygdomme. Øjendyrlægen.dk handler udelukkende om øjensygdomme hos dyr.


Tags: øjendyrelæge


Fejlmeld


Østerbro Dyreklinik (1715)

Østerbro Dyreklinik er en smådyreklinik med fokus på hund og kat.


Tags: dyreklinik, østerbro, dyrlæge


Fejlmeld


Østergaards Dyrehospital (1641)

Hos Østergaards Dyrehospital lægger vi stor vægt på, at dit kæledyr får en hurtig og professionel behandling.


Tags: dyrlæge, klinik


Fejlmeld