Hunde til salg
Statistik lige nu
Godkendte links: 1231
Ventende links: 3
Låste links: 0
Kategorier ialt: 75
Artikler: 211
Galleri: 10
Update: 22


Søgeresultat
Hvis dette ikon vises, er linket låst på grund af fejlmelding. Vi låser i første omgang links der bliver anmeldt til ikke at virke, under en fejlsøgning. Her efter slettes det helt, hvis det ikke kan redigeres.

Din søgning hvor "sygdom" indgår, gav "31" resultater:Aalborg Dyrehospital (5119)

Klinik for alle typer smådyr. På siden findes praktiske oplysninger om klinikken og dens tilbud, samt specialsider om sundhed og sygdomme hos hund og kat.


Tags: Ingen søgeord


Fejlmeld


Alt om forsikringer til dyr (3048)

Som uddannet veterinærsygeplejerske tænkte jeg, nu må det være slut! Alt for mange gange, har jeg i forbindelse med mit arbejde på dyreklinik set dyreejere der har ikke har haft råd til at få deres dyr behandlet. Mange af disse sygdomme og skader er ofte ukomplicerede at behandle og dyret kommer sig hurtigt efter behandlingen. Det eneste problem, som ofte koster dyret livet er, at dyret ikke har nogen sygeforsikring og ejeren er derfor nødsaget til at vælge aflivning frem for behandling. Dette skal der laves om på! Derfor har jeg valgt, at lave denne hjemmeside, som skal være med til at belyse vigtigheden i at få sit kæledyr forsikret.


Tags: hundeforsikring,sygeforsikring,ansvarsforsikring,sygeforsikring hund,hundesygeforsikring


Fejlmeld


Betterbrand Bull Terriers (5121)

Information om Bull Terriers og relaterede emner. F.eks. udstillinger, avlshanner, sygdom, klubber, og blade.


Tags: Ingen søgeord


Fejlmeld


Brøndby Dyreklinik (4904)

Vi har specialiseret os i behandling af sygdomme, samt sygdomsforebyggelse hos familiedyr som hunde, katte, gnavere og fugle. Vi foretager operationer, og vores operationsstue er udstyret med det nyeste narkoseudstyr og overvågningsudstyr.


Tags: dyreklinik


Fejlmeld


Dansk veterinærdermatologisk netværk (2736)

Velkommen til Dansk veterinærdermatologisk netværk, Dven. Netværket er en sammenslutning af dyrlæger med interesse for hudsygdomme hos kæledyr.


Tags: hudsygdomme, hudsygdom, sygdom, pleje


Fejlmeld


Dyrehospitalet.ku.dk (4997)

Dyrehospitalet er et af Europas flotteste og mest moderne dyrehospitaler. Som en del af LIFE Det Biovidenskabelige Fakultet er vi det eneste dyrehospital i Danmark, hvor fremtidens dyrlæger undervises i familiedyrssygdomme.


Tags: klinik, dyrehospital


Fejlmeld


Dyrenes læge og øjenklinik (3051)

Dyrenes læge og øjenklinik er en klinik for smådyr, men med specielle kompetencer indenfor øjensygdomme hos hund, kat og gnavere, herunder øjenlysning af hunde og katte. Klinikken indehaves af Dyrlæge og Øjenpaneldyrlæge Pia Bjerre Pedersen.


Tags: dyrlæge, klinik, øjenklinik


Fejlmeld


Dyrlægens Gård (704)

Velkommen hos Dyrlægens Gård. Vi er en smådyrsklinik og dyrehospital nær Faaborg, der har behandlet mange dyr fra f.eks. Ringe, Assens og hele Midtfyn. Dyreklinikken ejes af dyrlæge Ulla Bech Qvist og Jonas Qvist, og tilbyder behandlinger af alle slags smådyr.


Tags: dyrlæge, butik, foder, behandling, sygdom


Fejlmeld


Foreningen for Integreret Veterinær Medicin (2674)

Foreningen for Integreret Veterinær Medicin


Tags: sygdom, behandling, alternativ, medicin


Fejlmeld


Frederiksberg Dyreklinik og SPA (1840)

Frederiksberg Dyreklinik & Spa er en privatklinik der kan behandle sygdomme hos dit kæledyr – men vi fokuserer i lige så høj grad på forebyggelse af sygdomme, da vi hellere vil se en rask hund eller kat besøge os i klinikken, end at se at din hund eller kat har fået en sygdom som vi sammen kunne have forebygget.


Tags: spa, dyrlæge, sabine, klinik


Fejlmeld


Gærum Dyreklinik (3286)

Siderne indeholder mange artikler om sygdomme, adfærdsproblemer og fagligt høj rådgivning om dyr.


Tags: artikler, dyrlæge, dyr, hunde


Fejlmeld


Herfølge-dyreklinik.dk (3118)

På Herfølge Dyreklinik har vi specialiseret os i at diagnosticere og behandle medicinske og kirurgiske sygdomme hos kæle- og hobbydyr.


Tags: herfølge, dyrlæge


Fejlmeld


Herringløse Dyreklinik (2163)

Herringløse Dyreklinik har som formål at give dit dyr den bedst tænkelige behandling i forbindelse med sygdom og forebyggelse. Der er altid tid til vejledning om fodring, pelspleje og adfærd og hvad I ellers kan have af spørgsmål omkring det at have et kæledyr. Her kommer I til den samme dyrlæge hver gang. Jeg kommer til at kende jer og jeres dyr, og der er naturligvis kaffe i venteværelset.


Tags: dyreklinik herringløse


Fejlmeld


Kalundborg Dyreklinik (2329)

Vi har et kompetent og sammentømret team af dyrlæger og plejere, der har både viden og erfaring til at tage sig af dine kæledyr og husdyr når de bliver syge. Vi behandler mange former for sygdomme og lidelser, og vores rene og lyse lokaler sikrer en atmosfære der giver dyrene den ro og tryghed de har brug for – også under eventuel indlæggelse. Vi udfører både små og store behandlinger, og gør det til konkurrencedygtige priser.


Tags: kalundborg, dyrlæge


Fejlmeld


Katdoktor.dk (2943)

Faciliteterne, moderne og velindrettede. Hos Katdoktor tager vi imod dig i vores indbydende venteværelse/butik. Her kan du og din kat slappe af i sofaen.


Tags: katte, doktor, sygdom, klinik, dyr


Fejlmeld


Kongeriget Danmarks Hesteforsikring (2629)

Dyre- og hestevelfærd har siden KDHs start haft indflydelse på, hvem vi samarbejder med, og hvilke tiltag vi kan støtte. Gennem vores fond støtter vi forskning i hestesygdomme og behandling heraf. Gennem et samarbejde med Hestens Værn medvirker KDH til at fremme arbejdet for en bedre hestevelfærd i Danmark.


Tags: hesteforsikring, forsikring, heste, hest


Fejlmeld


Kæledyr og Covid-19 (926)

Fødevarestyrelsens anbefalinger og oplysninger vedr. Covid-19 og kæledyr.


Tags: kæledyr, corona, sygdom, smitte


Fejlmeld


Køge Bugt Dyreklinik (1953)

Hos Køge Bugt Dyreklinik har vi særlig fokus på at gøre besøgene så trygge og stressfri som muligt. Dyreklinikken tilbyder sundhedseftersyn og vaccinationer samt almindelige sygdomsbehandlinger og operationer. Der udover tilbyder vi også hvalpetræning på det indhegnede grønne areal foran klinikken Vi er en moderne dyreklinik og vi tilbyder digital røgten, ultralydsscanninger, branchens fremmeste tandbehandlings udstyr og meget meget mere. Kontakt os i dag på Tlf. 41 33 10 10 eller mail: info@koegebugtdyreklinik.dk


Tags: køge, bugt, dyrlæge, klinik


Fejlmeld


Lærerstandens Brandforsikring - hundeforsikring (2039)

Hundeforsikringen dækker dit lovpligtige ansvar efter hundeloven. Hundeforsikringen er altid inkl. figurantdækning og dækker, hvis du går til træning eller på udstilling med din hund. Du kan tilkøbe sygdomsdækning.


Tags: Lærerstanden, brandforsikring, forsikring, hundeforsikring


Fejlmeld


Mit kæledyr og jeg (3128)

Mit kæledyr og jeg er skabt af Elanco (NYSE: ELAN), en global virksomhed, som beskæftiger sig med udvikling af produkter og tekniske ydelser, som forebygger og behandler sygdomme hos produktions- og familiedyr i mere end 90 lande.


Tags: hjertelungeorm, sygdom, bayer, lungesygdom, snegle


Fejlmeld


Netdyredoktor.dk (3950)

Information om sundhed og sygdomme fra dyrlæger til kæledyrsejere.


Tags: dyrlæge, portal


Fejlmeld


Netdyrlæge.dk (2690)

Artikler om sygdomme og sundhed hos hunde og katte.


Tags: netdyrlæge


Fejlmeld


Ridehesten (518)

Ridehesten.com er din portal til hesteverdenen. Vi skriver nyheder fra avl og sport i ind- og udland, vi tager dig med ind i stalden hos ryttere og avlere, og vi formidler solid faglig viden om hestens sygdom og sundhed. Ridehesten.com indeholder også en populær salgsdatabase for heste og udstyr, samt vores enorme fotoarkiv, som i mere end 25 år har dokumenteret dansk hestesport.


Tags: heste, annoncer, nyheder, avl, viden


Fejlmeld


Silkeborg Dyrehospital (5468)

Hospitalet råder over faciliteter og udstyr til diagnosticering og behandling af sygdomme hos hunde, katte, kaniner, marsvin, fugle og andre kæledyr. Vi lægger stor vægt på, at både dyrene og deres ejere skal være trygge ved at benytte os.


Tags: silkeborg, klinik, dyrlæge


Fejlmeld


Skyggedal Dyreklink (470)

Skyggedal dyreklinik ligger på Nordfalster mellem Nr. Alslev og Nørre Vedby. Klinikken er indrettet i en del af vores gård og her kan jeg bla. foretage sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandrensning m.v.


Tags: dyrlæge, guldborgsund, klink, sygdom, behandling


Fejlmeld


Slagelse Dyrehospital (2771)

Info om klinikken og dens personale, information om sygdomme, medicinsalg, tilbud mht hvalpeskole og legeplads for unghunde, orientering om vagttjeneste og webbutik.


Tags: slagelse


Fejlmeld


Tanddyreklinikken (2900)

Tanddyreklinikken er Danmarks eneste specialtandklinik for dyr, og vi udfører alt lige fra almindelige tandeftersyn og tandrensninger til mere kompliceret tand- og kæbekirurgi.


Tags: tandlæge, tænder, sygdom


Fejlmeld


Trehøje Dyrlæger (1108)

Trehøje Dyrlæger er en blandet praksis med et moderne veludstyret dyrehospital. Vi er 11 dyrlæger, 5 veterinærsygeplejesker, 1 veterinærsygeplejerskeelev, 1 klinikassistent (dyrepasser), 2 bogholdere og 1 klinikmedhjælper. Du kan læse nærmere om hos her medarbejdere Vi prioriterer en høj faglig viden og uddannelse af personalet, så vi kan tilbyde den nyeste viden om forebyggelse, undersøgelse og behandling af sygdomme hos jeres kæledyr. Vi lægger desuden vægt på, at både dyr og mennesker skal føle sig godt tilpas ved ethvert besøg hos os.


Tags: trehøje,klinik,dyrlæge


Fejlmeld


Tvingstrup Dyreklinik med hospital (1679)

På Tvingstrup Dyreklinik har vi et dygtigt personale ansat, der altid forsøger at imødekomme dyrenes problemer og behov. Efter endt behandling, er vi derfor også altid villige til at give et par gode råd om, hvordan du passer bedst på dit kæledyr, lige som vi også altid står klar til at lytte til dine spørgsmål. ​


Tags: tvingstrup, dyreklinik, sygdom, behandlinger, horsens


Fejlmeld


Vig Dyreklinik (3052)

Information om klinikken, gode råd og vejledning om forskellige sygdomme. Oplysninger og links vedrørende alternativ behandling til dyr.


Tags: vig, klinik, dyrlæge


Fejlmeld


Øjendyrlægen.dk (2428)

Aarhus Dyrehospital har som det eneste i Jylland specialiseret sig i øjensygdomme. Øjendyrlægen.dk handler udelukkende om øjensygdomme hos dyr.


Tags: øjendyrelæge


Fejlmeld