Statistik lige nu
Godkendte links: 1231
Ventende links: 3
Låste links: 0
Kategorier ialt: 75
Artikler: 211
Galleri: 10
Update: 22


Opdateringer og nyheder
Nethundeguiden.dk
Nethundeguiden.dk gennemgår p.t. nogle design og kodeændringer, hvor layoutet opdateres med bla. ny tekstfont til siden, så den er blevet bedre læsbar. Tekstfarver og linkhenvisninger, er ligeledes blevet ændret.

Søgefunktionen har også fået en overhaling, så kun det der handler om søgningen, vil fremgå. Bla. vil du nu kunne se det søgeord du har søgt på, i de relevante titler på linket. De er markeret med rødt.

En del links er blevet slettet, cirka 100 styk, pga. af forskellige fejl, som at siden er lukket, henleder til andet end om hunde og url adresser der forsøger at få dig over på andre sider. Fremover vil sletning ske med en mere barsk hånd uden yderligere varsel. Alle links i kataloget er gennemgået de sidste par uger og alle bør derfor nu være klikbare og omhandle det de er blevet oprettet på. Når et link fremover gennemses eller rettes, vil linket stå som "låst", indikeret med et ikon af en hængelås.

Tilmeldingsformularen til links er indtil videre fjernet, indtil en ny og mere brugbar version er klar. Vi har desværre oplevet at man har misbrugt den gamle til spam og det vil vi forsøge at bekæmpe med en ny måde at tilmelde på. Der vil i fremtiden blive krav om at man selv har et domæne til sin side (www), ellers vil det blive afvist. Vi retfærdiggøre også fremover danske links, fremfor udenlandske.